СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Вниманието ви може да е обсебено от хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл. Взаимоотношенията ви с тях може да се променят или да се налага да им обръщате повече внимание.

Каквото и да е – сега е моментът да въздействате на тези приоритети и да ги насочите в една позитивна и предпочитана от вас посока.

Може да ви се налага да пътувате или да уреждате документи, да се справите със спорни или дори и юридически казуси, в такъв случай е препоръчително да бъдете по-внимателни, да си пазите гърба, да не се предоверявате и е хубаво да се вглеждате в детайли и подробности, за да разрешите подобни въпроси във ваша полза.

Вашият социален статус или кариерно развитие търпи промени, това се случва под натиска на външни влияния – изисквания от ваши партньори, лични или делови, защото самите вие се представят в различна светлина, а това по един естествен начин има своето отражение върху общественото ви положение или репутация като минимум.

Вие ще решите с кого и в каква степен ще се съобразите, от това ще зависи много или всичко – като бъдещи перспективи на развитие.

През втората част от седмицата настъпва стабилизация, в обкръжението ви може да се появи личност, която ви действа стабилизиращо на различни нива.

Някакъв проблем вече е разрешен или просто е загубил давност и смисъл…

В партньорските отношения – преживявате вътрешен катарзис, под въздействие сте на  ярки емоционални преживявания и страсти, посланията не са еднозначни, така че случващото се може да оздрави чувствата и привързаността между вас, така и ще бъде, ако с човека до вас вие гледате в една посока, имате общи интереси.

Но ако различията са твърде големи, това може да се превърне в повод за разрив.

Използвайте тази мощна енергия за положителни преобразувания, изчистване от всичко вредно и в един по-широк смисъл, което може да трови доброто отношение, така случващото се ще е за добро…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ