СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Вниманието ви може да е обсебено от хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл. Взаимоотношенията ви с тях може да се променят или да се налага да им обръщате повече внимание.

Каквото и да е – сега е моментът да въздействате на тези приоритети и да ги насочите в една позитивна и предпочитана от вас посока.

Може да ви се налага да пътувате или да уреждате документи, да се справите със спорни или дори и юридически казуси, в такъв случай е препоръчително да бъдете по-внимателни, да си пазите гърба, да не се предоверявате и е хубаво да се вглеждате в детайли и подробности, за да разрешите подобни въпроси във ваша полза.

Вашият социален статус или кариерно развитие търпи промени, това се случва под натиска на външни влияния – изисквания от ваши партньори, лични или делови, защото самите вие се представят в различна светлина, а това по един естествен начин има своето отражение върху общественото ви положение или репутация като минимум.

Вие ще решите с кого и в каква степен ще се съобразите, от това ще зависи много или всичко – като бъдещи перспективи на развитие.

През втората част от седмицата настъпва стабилизация, в обкръжението ви може да се появи личност, която ви действа стабилизиращо на различни нива.

Някакъв проблем вече е разрешен или просто е загубил давност и смисъл…

В партньорските отношения – преживявате вътрешен катарзис, под въздействие сте на  ярки емоционални преживявания и страсти, посланията не са еднозначни, така че случващото се може да оздрави чувствата и привързаността между вас, така и ще бъде, ако с човека до вас вие гледате в една посока, имате общи интереси.

Но ако различията са твърде големи, това може да се превърне в повод за разрив.

Използвайте тази мощна енергия за положителни преобразувания, изчистване от всичко вредно и в един по-широк смисъл, което може да трови доброто отношение, така случващото се ще е за добро…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени