СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Вашата активност през настоящата седмица ще е над средното ниво и така е редно, защото ескалират важни събития, които могат да променят вектора ви на развитие в бъдеще и да имат широко отражение за следващите месеци, до края на годината, а може и по-дълго.

Не е изключено да се въвлечете в ситуации, които изискват да отстоявате вече постигнатото и вашето по-добро място под Слънцето.

Социалната ви активност ще е много висока, не е изключено активно да взаимодействате с влиятелни или власт имащи личности, в обкръжението ви може да има личност, която е способна да сбъдне ваше съкровено желание,  но също и такава, която е способна сериозно да навреди на репутацията ви, защото ви подвежда, има неблагоприятно въздействие върху вас.

По друг начин казано – от вас ще се изисква да внимавате кого допускате до себе си и на кого се доверявате – това ще определи дали ще сбъднете ваша мечта или пък ще се разминете с очакване и дори илюзия. Придържайте се към истината, фактите и така може да превъртите всички предизвикателства във ваша полза.

Вие влияяте на тенденциите над средното ниво, така че крайният резултат и изход, ескалиращи промени, ще зависят предимно от вас, ваши реакции и т.н.

Може да насочите тази мощна енергия в посока, която ще ви помогне да излезете победители и да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго. Ако желанието ви са неизпълними, не кореспондират с вашия път и предопределеност или дори някаква истина, тогава ще ви се наложи да направите рязък завой, да промените стратегията си, да се разделите с илюзии…

От 19-ти март Меркурий – вашият покровител ще транзитира през зодиакалния знак Овен  и вие ще се почувствате много по-силни, вашата инициативност, воля, социална активност и лидерски качества ще ескалират и ще оформят нови шансове пред вас, от които да се възползвате…

Може да придобиете усещането, че излизате от някакъв плен на нереалистичен или твърде емоционален свят и продължавате напред…

Подходящо време да прекратите връзки, които ви нанасят щети. Взаимодействието с финансови и държавни институции не е много лесно, ако е възможно отложете за следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени