СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 14.11.2016 – 20.11.2016

x

4-Cancer


Пълнолунието от понеделник и вторник „осветява” въпроси, свързани с хора близки до сърцето ви – приятели, партньори, деца, ако имате такива. В друг случай – това може да са творчески проекти, към които сте се стремили дълго. Събития и новини в горе-споменати теми могат да зададат тон на цялата седмица, а от друга страна – пълнотата от знание може да ви насочи към силните и слабите звена в този сектор, на какво можете да разчитате, кои звена следва да елиминирате или да се откажете от тях. Все още можете да влияете и да насочвате в началото на седмицата – възползвайте се, после събитията ще се движат повече по инерция.

Същевременно Венера ще обнови чувствата ви спрямо вашата половинка или избраник в живота, поради нови обстоятелства и/или променена линия на поведение от негова страна, сега получавате първи сигнали в тази посока с пик от събития през последните дни на ноември.

В друг случай – тенденцията може да е свързана с обществения ви имидж, популярност, би следвало да наблегнете на тяхното подобряване, като се ориентирате към влиятелни личности, заздравите връзката си с тях, възползвате се от подкрепата им – ще имате подобен шанс.

Всъщност, професионалната ви реализация се превръща в паралелен фокус, получавате интересни, важни известия, обсъждате ги, вашата собствена инициативност – също може да се окаже доста полезна, особено през първата част на периода – думите ви ще имат чуваемост и позитивен отклик.

През втората част се появяват и други нюанси, които са свързани с неяснота, обърквания в ритъма на ежедневието ви по външни и независещи от вас причини или пък попадане в мрежата на чужди кроежи и некоректност! Внимавайте! Може би водещ фактор, за да се справите с текущите предизвикателства е да отсявате „сеното от плявата” или по друг начин казано – истинската подкрепа, шансове, от измамните и подвеждащи. Но възможности ще имате, варианти също, особено що се отнася до работата ви. В сряда и четвъртък дните са динамични, натоварени, разбирате какво ви подкрепя, а от къде евентуално получавате „удари под кръста”. Ако има нещо тайно или извън контрола ви – се проявява.

В петък и събота привличате внимание, на повърхността изплуват всички трупани емоции, вие определяте „правилата на играта” в значима степен, възползвайте се и действайте – целесъобразно и с визия за по-далечното бъдеще.

В неделя можете да се поглезите с нещо, да си доставите удоволствие. Материални въпроси се дискутират и нека да не застават между вас и близките ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ