СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.11.2016 – 20.11.2016

x

3-Gemini


Пълнолунието от понеделник и вторник „осветява” вашата професионална реализация или предстоят пик от събития и информация, които могат да пренесат бъдещите ви перспективи на съвсем други релси. В оптимален случай вие получавате награда за положени от вас усилия до този момент, като в дните на Пълнолунието все още можете да насочвате, да въздействате, а после и през идните две седмици всичко ще се развива повече по инерция…

Вашият покровител Меркурий вече е в Стрелец и ще зададе друг фокус, вниманието ви може да е силно концентрирано от необходимостта да си сътрудничите, да заздравявате връзките си – лични и делови. Вие инициирате разговори, но също сте търсена и предпочитана компания, получавате полезни, важни известия, включително и от хора извън близкото ви обкръжение, способни да разширят хоризонтите пред вас, да създадат условия за вид алтернативи, избор, от който да се възползвате.

Някои от вас ще впрегнат основните си ресурси, така че да разчупят статуквото, да излязат извън границите на познатото – чрез реални пътувания, създаване на нови и вълнуващи контакти, идеи за разрешение на юридически казуси, премествания, които ще се окажат ползотворни.

В този процес, чувствата ви или онова, което отчитате за „ценно”- от хора до придобиване на материални блага се променя, ревизира се стойността му, през настоящия период и през следващата седмица. Това може да превратен момент за онова, което отчитате за „близко до сърцето ви” и на този етап е полезно да усетите на къде „духат ветровете” и да вземете своевременни мерки.

Вероятно ще задържите онова, което искате, но на базата на компромис, сътрудничество, като се опирате на придобит опит, авторитети от миналото, които няма да ви подведат. Сряда и четвъртък акцентират, осветяват възможността да влияете в този план.

В петък и събота се пазете от загуби – буквално или в по-общ смисъл.

В неделя – новини, разяснителни разговори.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ