СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие се намирате в отличен период, през който можете да се представите в оптимално позитивна светлина на работното си място, можете да направите пробив в кариерното си развитие. През изминалата около година вашето обществено положение беше перманентно тествано за устойчивост на външни влияния, а вие полагате много усилия, за да се справите с тези предизвикателства.

Ето, че сега можете да получите награда затова като се радвате на одобрение, имате шанс за заемане на по-престижни позиции, стига условията на труд да го позволяват.

При всички случаи периодът е показателен до колко са осъществими мечтите ви, дали минали действия са били целесъобразни и приоритетно в направление професионална реализация.

Ще имате възможност да изчистите евентуални слабости, ако в миналото сте били подведени, объркали сте посоката, позволи ли сте да ви въвлекат в интриги или нещо друго, което наранява имиджа и успехите ви, разминава ви с тях, ето че сега можете да въздействате на всичко това и да го превъртите в една по-позитивна и подходяща за вас посока.

Изградете си стратегия като се осланяте на миналото и с поглед вперен в по-далечното бъдеще, така няма да се „изгубите“,  образно казано.

От 17-ти  ноември Меркурий, вашият покровител ще транзитира през Стрелец, ще усили в пъти вашата социална активност и по един естествен начин вашата популярност ще започне да расте, в обкръжението ви ще се появят хора, които ще ви подкрепят, ще ви дават интересни идеи и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени