СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 16.08.2021 – 22.08.2021

x


През тази седмица със сигурност няма да ви липсва внимание и компания, напротив, в обкръжението ви се появяват хора, които ви правят интересни предложения, водите подобни разговори, които могат да очертаят пред вас внезапни и по-позитивни хоризонти на развитие, особено, ако преговаряте за интересите си, имате конкретна цел и търсите вид подкрепа, тогава вероятността да я откриете ще бъде повече от голяма.

Възможни са изненади от страна на околните, това може да са ваши приятели, ваши близки и в повечето случаи тези изненади ще бъдат повод за радост, разнообразяване и освежаване на вашето ежедневие.

Позитивен период да създавате и укрепвате връзки, да преговаряте за интересите си, да получавате подкрепа и одобрение от околните и т.н. Това, което може да развали настроението ви, са повишени разходи и над средното ниво, внимавайте,  правете си точен разчет, за да не останете на червено.

Хубаво е и да се пазите от конфликт по-чисто финансови въпроси с важни за вас хора, намерете баланс и общи и обогатяващи теми, за да превъртите тези предизвикателства в полза.

Все повече ще разчитате на семейството си, навлизате в период, в който може да хармонизирате и подобрите домашната среда.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени