СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица ескалират важни събития, които касаят вашият дом и семейство,  недвижимо имущество или местоживеене.

В този сектор от вашия живот могат да се усилят преобразувания, които ще сменят „декорите ви на съществуване“. Посоката много зависи от това какво се е натрупало в миналото, а също какви общи решения ще вземете с вашия партньор или друг важен член на семейството. Сега е подходящо да изчистите евентуални недоразумения и да ги превъртите в полза, включително като заложите на диалогичността, дипломатичността,  взаимния интерес и в по-далечна перспектива. Така ще извършите оптимално добри обновления, които ще допринесат за комфорта ви на съществуване.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие може да попаднете в ситуация, която показва изключително изострени и напрегнати взаимоотношения, но имайте предвид, че тенденции, които се зададат сега, ще бъдат трудно отменяеми в бъдеще, така че е добре да насочвате внимателно.

Прекратени връзки едва ли ще бъдат възстановени или вече нищо няма да е същото…

В оптимален вариант – изчиствате стари и неразрешени спорни въпроси, действате радикално и се справяте с имуществени казуси.

Можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого и в каква степен можете да разчитате, за да си изградите най-добра за вас стратегия…

Почти през цялата седмица се радвате на внимание, подкрепа, от страна на ваши приятели, колектива, в който съществувате, влиятелни или власт-имащи личности.

Общуването е проводник на възможности, въодушевление, разширяване на хоризонтите ви на развитие, като минимум – шанс да се разтоварите и да получите разбиране, подкрепа определени личности, на които ще можете да разчитате… Повечето от вас ще се радват и ще разчитат на такива.

Ваши деца или любими хора ви мобилизират, понякога агресират, водите разяснителни разговори, които са изключително полезни, водят до стабилизация, вид успехи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени