СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица ескалират важни събития, които касаят вашият дом и семейство,  недвижимо имущество или местоживеене.

В този сектор от вашия живот могат да се усилят преобразувания, които ще сменят „декорите ви на съществуване“. Посоката много зависи от това какво се е натрупало в миналото, а също какви общи решения ще вземете с вашия партньор или друг важен член на семейството. Сега е подходящо да изчистите евентуални недоразумения и да ги превъртите в полза, включително като заложите на диалогичността, дипломатичността,  взаимния интерес и в по-далечна перспектива. Така ще извършите оптимално добри обновления, които ще допринесат за комфорта ви на съществуване.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие може да попаднете в ситуация, която показва изключително изострени и напрегнати взаимоотношения, но имайте предвид, че тенденции, които се зададат сега, ще бъдат трудно отменяеми в бъдеще, така че е добре да насочвате внимателно.

Прекратени връзки едва ли ще бъдат възстановени или вече нищо няма да е същото…

В оптимален вариант – изчиствате стари и неразрешени спорни въпроси, действате радикално и се справяте с имуществени казуси.

Можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите на кого и в каква степен можете да разчитате, за да си изградите най-добра за вас стратегия…

Почти през цялата седмица се радвате на внимание, подкрепа, от страна на ваши приятели, колектива, в който съществувате, влиятелни или власт-имащи личности.

Общуването е проводник на възможности, въодушевление, разширяване на хоризонтите ви на развитие, като минимум – шанс да се разтоварите и да получите разбиране, подкрепа определени личности, на които ще можете да разчитате… Повечето от вас ще се радват и ще разчитат на такива.

Ваши деца или любими хора ви мобилизират, понякога агресират, водите разяснителни разговори, които са изключително полезни, водят до стабилизация, вид успехи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени