СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица звездите настойчиво ще ви подтикват да промените нещо във вашата комуникация, най-близки или важни за вас отношения. Това ще се превърне в повод да разрешите спорни въпроси, да се справите с ескалираща конфронтация, понякога борба за власт, ярки недоразумения, които влияят на бъдещето перспективи, вашата сигурност или пък професионална реализация.

В този процес повечето от вас ще успяват, ако се придържат към вид диалогичност,  стратегически начин на мислене и изразяване като не се губят крайни цели от поглед, понякога не отговаряте на вид провокации.

Ако в някои случаи това е невъзможно или дори неуместно, ако стари и неразрешени казуси, вид противопоставяния не могат да бъдат изчистени, няма изход и решение, тогава вие ще прекратите контакти и договори и те завинаги ще останат в миналото.

В такъв случай няма за какво да съжалявате,  защото това ще е ясен признак, че те нямат място в бъдещето ви развитие и са изчерпани.

Стари теми отново могат да ескалират, да изискват разяснителни разговори, от вас може да се изисква да реагирате различно, за да получите по-добър резултат от преди, ако желаете разбира се…

Някои от вас ще рестартират живота си на различни нива – в личен и делови аспект. Сега може да усещате първи ветрове на промяната, образно казано, а вашето крайно мнение ще се утвърди от ваши близки, от вашето семейство…

Мнозина ще могат да разчитат морално и материално на семейството си, дори и понякога някои негови членове да се държат по-нетолерантно…

Вие също може да решите да подкрепяте близките си, да инвестирате в дома си или да предприемете стъпки, които ще са повод да се справите с битови или имотни казуси.

Появяват се шансове за печалба, за повишаване на вашите доходи, тази тенденция ще се усили в края на тази и началото на следващата седмица. Тълкуванието може да се изрази в заслужена разплата за полагани от вас до този момент усилия, вид поощрение, награда,  буквално и в по-широк смисъл.

Полезно е или е препоръчително да обединявате усилия или пък да попаднете под опеката  на влиятелна личност, възникват такива шансове за мнозина и със съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени