СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.10.2023 – 22.10.2023

x


През настоящата седмица звездите настойчиво ще ви подтикват да промените нещо във вашата комуникация, най-близки или важни за вас отношения. Това ще се превърне в повод да разрешите спорни въпроси, да се справите с ескалираща конфронтация, понякога борба за власт, ярки недоразумения, които влияят на бъдещето перспективи, вашата сигурност или пък професионална реализация.

В този процес повечето от вас ще успяват, ако се придържат към вид диалогичност,  стратегически начин на мислене и изразяване като не се губят крайни цели от поглед, понякога не отговаряте на вид провокации.

Ако в някои случаи това е невъзможно или дори неуместно, ако стари и неразрешени казуси, вид противопоставяния не могат да бъдат изчистени, няма изход и решение, тогава вие ще прекратите контакти и договори и те завинаги ще останат в миналото.

В такъв случай няма за какво да съжалявате,  защото това ще е ясен признак, че те нямат място в бъдещето ви развитие и са изчерпани.

Стари теми отново могат да ескалират, да изискват разяснителни разговори, от вас може да се изисква да реагирате различно, за да получите по-добър резултат от преди, ако желаете разбира се…

Някои от вас ще рестартират живота си на различни нива – в личен и делови аспект. Сега може да усещате първи ветрове на промяната, образно казано, а вашето крайно мнение ще се утвърди от ваши близки, от вашето семейство…

Мнозина ще могат да разчитат морално и материално на семейството си, дори и понякога някои негови членове да се държат по-нетолерантно…

Вие също може да решите да подкрепяте близките си, да инвестирате в дома си или да предприемете стъпки, които ще са повод да се справите с битови или имотни казуси.

Появяват се шансове за печалба, за повишаване на вашите доходи, тази тенденция ще се усили в края на тази и началото на следващата седмица. Тълкуванието може да се изрази в заслужена разплата за полагани от вас до този момент усилия, вид поощрение, награда,  буквално и в по-широк смисъл.

Полезно е или е препоръчително да обединявате усилия или пък да попаднете под опеката  на влиятелна личност, възникват такива шансове за мнозина и със съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени