СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 16.12.2019 – 22.12.2019

x


През тази седмица ваши партньори – лични или делови, се отнасят доста сериозно към вас, имате шанс да заздравите партньорските си отношения, предстоят силни емоционални преживявания, които са способни да усилят чувства и привързаността един към друг.

Вашите връзки са в процес на трансформации все още и сега е моментът да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока. Онова, което е близко до сърцето ви, желаете го, ще го преследвате с особена страст и можете действително да го превъртите във ваша полза. Това може да са преобразувания с партньори, деца, бизнес, хоби, което пали ентусиазма ви и може да се превърне в повод за по-положителни перспективи на развитие.

Ако все пак не всичко и по горе-описаните теми се развива точно така, както очаквате, значи се налагат по-сериозни реформи, но пак така имате шанс да ги канализирате в по-подходяща за вас посока.

Все още и друга водеща тема за вас е професионалната реализация, голяма част от тенденциите в този сектор се движат повече по инерция, зададени са като вектор на развитие. Към настоящия момент можете да им влияете чрез подкрепа, до която трябва да се доберете от страна на влиятелни личности, дори популярност, от срана на колеги, хора, с които взаимодействате.

Ежедневието може да е напрегнато, извън обичайния ритъм, да възникват допълнителни и непланирани задачи, а в друг вариант – това са допълнителни изисквания към вас. При всички случаи, периодът е показателен, понякога и чрез разяснителни разговори – какво препятства професионалната ви реализация. Ако преобладава вид неудовлетвореност, нещо ново и по-перспективно ще можете да откриете през януари 2020г. Засега е полезно да набелязвате слабите звена и да ги отстранявате, евентуално да пренареждате приоритетите си, за да сте по-успешни. Също да сте по-внимателни към здравето си, за да не пипнете някой вирус да кажем…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ