СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен, все още се оформят внезапни нови шансове за развитие в кариерата. В друг вариант, текат преобразувания, които могат да бъдат напълно успешни, позитивни за вас, особено, ако сте по-отворени към нещо ново, различно, което да ви представи в една по-креативна светлина, ако сте социално по-активни, преговаряте за интересите си и т.н.

През цялото време получавате активна подкрепа от страна на вашето семейство или успехи, преобразувания в работата влияят и на близки връзки или пък действате крайно, от „корен“ форсирате трансформации, понякога и под натиска на външни, изненадващи събития. Важното е, че имате лостове за въздействие, да насочвате и по горе-описания начин.

Друга водеща за вас тема са партньорски отношения или с близки до сърцето ви хора. През настоящия период можете да изчистите недоразумения, ако има тайни, ерозивни процеси, които ви влияят – да ги идентифицирате и отстраните.

Не е изключено да харчите повече за любими личности, хоби или пък ако имате собствен бизнес, може да се наложи да инвестирате в него. Все пак е полезно да се пазите от неправилни харчове, дори измами, внимавайте като попълвате финансови документи, ако е възможно не задлъжнявайте, не теглете кредити и т.н.

През последните дни се появява личност, която ще ви подкрепя, ще подейства положително на настроението ви, ще се радвате все повече на подкрепа от страна на околните – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ