СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен, все още се оформят внезапни нови шансове за развитие в кариерата. В друг вариант, текат преобразувания, които могат да бъдат напълно успешни, позитивни за вас, особено, ако сте по-отворени към нещо ново, различно, което да ви представи в една по-креативна светлина, ако сте социално по-активни, преговаряте за интересите си и т.н.

През цялото време получавате активна подкрепа от страна на вашето семейство или успехи, преобразувания в работата влияят и на близки връзки или пък действате крайно, от „корен“ форсирате трансформации, понякога и под натиска на външни, изненадващи събития. Важното е, че имате лостове за въздействие, да насочвате и по горе-описания начин.

Друга водеща за вас тема са партньорски отношения или с близки до сърцето ви хора. През настоящия период можете да изчистите недоразумения, ако има тайни, ерозивни процеси, които ви влияят – да ги идентифицирате и отстраните.

Не е изключено да харчите повече за любими личности, хоби или пък ако имате собствен бизнес, може да се наложи да инвестирате в него. Все пак е полезно да се пазите от неправилни харчове, дори измами, внимавайте като попълвате финансови документи, ако е възможно не задлъжнявайте, не теглете кредити и т.н.

През последните дни се появява личност, която ще ви подкрепя, ще подейства положително на настроението ви, ще се радвате все повече на подкрепа от страна на околните – общо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ