СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 17.04.2023 – 23.04.2023

x


На 20 април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение и то може да се окаже едно от най-важните за вас през 2023 г.

Новолунието може да обнови вашия социален статус и да го преобрази, а посоката много ще зависи от подкрепата, която получавате от страна на ваши партньори, лични или делови, също способността ви да се справяте с повишена конкуренция, да отговаряте на високи изисквания, да използвате вид стратегия, за да превърнете някои предизвикателства в полза и да излизате победители.

За вас ще бъде препоръчително да обединявате усилия с определени личности, да получавате подкрепа и одобрение, да избягвате евентуални конфронтации, ако това е невъзможно, тогава може да смените средата си, за да откриете по подходящо място за вас под Слънцето.

Вашето финансово състояние също може да се трансформира, изградете си стратегия като имате предвид всичко горе-описано.

Някои от вас може да предприемат по-рискови действия, да инвестират в своето бъдеще, да платят някаква цена, за да придобият нещо ценно за тях. Тази тенденция ще преобрази живота ви, начинът по който изглеждате пред света през следващото полугодие, насочвайте сега и още в началото, когато винаги по-лесно се влияе.

През настоящия период хора от миналото могат да напомнят за себе си, може да си върнете стара подкрепа, шанс отпреди, а вашата собствена и по-висока социална активност да увеличи вашата популярност, да разшири хоризонтите ви на  развитие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени