СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 17.04.2023 – 23.04.2023

x


На 20 април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение и което ще ви даде шанс през следващите около шест месеца вие да разширите хоризонтите си на развитие, да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент.

Това, което ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано, това ще бъде вашата собствена висока квалификация, интелект, амбиция, вътрешна трансформация, която по един естествен начин ще се отрази и на бъдещи перспективи на развитие.

Вашето ежедневие и работа също могат да се обновят, от вас може да се изисква да действате по-решително, волево, за да преодолеете някои предизвикателства, които се отнасят до професионалната ви реализация, за да ги превъртите във ваша полза, а ако това е невъзможно, тогава радикално да смените посоката във вашето кариерно развитие.

Преобразувания в работата са почти задължителни, от вас ще се изисква да ги насочите в една позитивна за вас посока, ще имате такава възможност, дори и в някои случаи от вас да се изисква да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно.

В този процес някои от вас ще се възползват от шанс, който е съществувал в миналото и който отново ще се възвърне към вас като предложение, вариант на развитие, своеобразно награда за полагане от вас до този момент усилия…

Понякога това е символ, че вие ще сбъднете съкровено желание, ще очертаете по-далечни перспективи на развитие. Мнозина действат стратегически, не афишират всичките си намерения и така е правилно.

Може да се сдобиете с покровител или да установите, че има кой да ви пази гърба.

Слънцето преминава в зодиакалния знак Тлец на 21-ви април, ще усили вашата амбиция от този сектор, както и воля, чрез които ще влизате в битки, ще се противопоставяте на евентуални несправедливости, за да защитите интересите си, за да сте победители.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени