СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 18.07.2022 – 24.07.2022

x


Още от началото на седмицата Венера ще навлезе във вашия зодиакален знак и вие ще усетите опеката на тази планета като способност над обичайното по-лесно да печелите внимание, да привличате онова, което най-силно желаете, от любов до пари…

Дори и да съществуват някакви предизвикателства по пътя ви – Венера ще ви помага по-лесно да се справяте с тях и да ги преодолявате.

Докато Венера е във вашия зодиакален знак важи над обичайното правилото: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне“. На този фон и през настоящия период родените през последния деканат, но и всички останали, в различна степен ще се чувстват по-емоционални и предизвикани да реагират крайно на вид предизвикателства от отсрещната страна.

През настоящия период от вас може да се изисква да изчистите евентуални недоразумения  с важни за вас хора, партньори, лични или делови, понякога конкуренти и дори откровени недоброжелатели.

Вие може да се справите с това предизвикателство, защото Слънцето е във вашия зодиакален знак и влияете на тенденциите, насочвате ги чрез собствената си воля, намерения и желания.

Крайният резултат ще зависи от способността ви да реагирате рационално и целесъобразно като не губите крайните си цели от поглед, а не емоционално, спонтанно и със съответните последици.

Ако възникнат недоразумения между вас и отсрещната страна, тогава вие може да потърсите в по-голяма дълбочина причинно-следствени връзки, може да чуете или да изкажете думи, които да ви разкрият един невидим на пръв поглед пласт, може да узнаете тайни и да се възползвате от тях, така че да отстраните всякакви скрити и негативни, ерозивни процеси, които ви въздействат…

Ако има такива…

Ако сега всичко е наред във вашите взаимоотношения, тогава можете да се поздравите и да бъдете уверени, че всичко е наред, така и ще бъде в по-далечно бъдеще. Ако прекратите  някои контакти, тогава те едва ли ще бъдат възстановени.

Дистанцирайте се от хора, които действат против интересите ви, ако има такива, това ще бъде по-видно от обикновено.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ