СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Водеща задача през тази седмица ще бъде да изгладите евентуални различия между вас и членове на вашето семейство, приоритетно – вашия партньор, ако имате такъв. Ако между вас и близките ви са се насъбрали различия, сега е оптимално подходящо време, през което ще можете да наместите пластовете между вас, така че да се изчистят различия, да спадне евентуално напрежение.

За да въздействате по подобен и позитивен начин – може да ви се налага да проследявате в дълбочина причинно-следствени връзки, да надниквате отвъд видимото, ще имате такава възможност чрез разяснителни разговори. Припомням, че случващото се сега има широко отражение, как се справяте с тези въпроси, разбирате в значима степен в дните на Пълнолунието, което е на 20-ти октомври.

В тези  дни става ясно до колко подкрепят честолюбивите ви планове…

При всички случаи – променя се средата ви на съществуване, това е процес, който ще има широко отражение, насочете го в желана от вас посока, която ще хармонизира и подобри комфорта ви като инвестирате в дома си например, може да направите и някакви ремонти…

Все още сте в благоприятен период, през който можете да се справите с наследствени и имотни казуси, възползвайте се!

През втората част от седмицата в ежедневието ви може да ескалира леко объркване, недоразумения на работното място, а може да се нуждаете и от малко повече почивка, да наваксате и с лични дела и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени