СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.10.2021 – 24.10.2021

x


През тази седмица може да ескалира известно напрежение на работното ви място поради повишени ангажименти, промяна на вашата среда, нови изисквания към вас, нов шеф или повишена конкуренция.

Ако има някой, който работи против интересите ви, трябва да бъде отстранен от пътя ви или пък вие трябва да отстоите мнението си пред него, за да не позволите да бъдете изместени, тогава това ще бъде по-видно от обикновено, ще ви мобилизира, амбицира, за да излезете победители, а не обратното. Ако това е невъзможно, тогава през тази седмица може да скъсате връзки или договори, които са изчерпани, повече ви натоварват, отколкото да ви бъдат полезни…

Водите напрегнати разговори, в които може да узнаете тайни, може да ескалира своеобразна борба за власт, вие може да си служите с думите като с оръжие или, ако сметнете, че това е безсмислена битка, ще се махнете от това „бойно поле“ образно казано и ще си потърсите друга среда, която е по-благоприятно за вас.

Все още сте в силен период, през който можете да привлечете на ваша страна благодетел, покровител, съдружник, ако това ви интересува. Дали и как се справяте с тези приоритети в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 20-ти октомври.

В партньорските отношения – повечето от вас се радват на подкрепа и разбиране от любим човек, може да намирате повече време за развлечения, особено през втората част от седмицата, но това да ви струва скъпо – буквално и в по-широк смисъл.

През втората част на седмицата постепенно ще ескалира една друга тенденция, която все още може да не я усещате в пълна степен, но която може все повече да се проявява – това могат да бъдат тайни желания, в по-неприятна форма – доза неискреност в сърдечни отношения, стопирайте своевременно подобни ерозивни процеси, ако усетите такива…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени