СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Още от началото на седмицата вашия покровител Меркурий вече ще е директен, така че вие бързо ще наберете скорост в посока, която ще ви даде възможност да влияете на важни за вас взаимоотношения. Същевременно, не са изключени преоценки, които пак така касаят приоритетни за вас връзки.

Причините за това могат да бъдат ескалация на конфликт на интереси, когато говорим за делови взаимоотношения, в такъв случай вие ще трябва да си изработите стратегия, за да се справите с нелоялна конкуренция, въздействие, което може да ви нанесе материални  или морални щети, да има неблагоприятно въздействие върху кариерното ви развитие или репутация.

В този смисъл – вие трябва да внимавате на кого се доверявате, налага се да проследявате причинно-следствени връзки и да си изграждате вид стратегия, за да превръщате предизвикателствата в полза и да не позволите някой да ви навреди. Как се справяте с тези послания към вас разбирате в пълна степен в дните около Пълнолунието, което е на 20-ти октомври. Случващото се тогава има широко отражение, така че трябва да сте много внимателни.

Възможни са повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат неизбежни инвестиции в любими хора или във ваш бизнес, ако имате такъв. Препоръчително е да сте много внимателни при взаимодействието с финансови институции, не е подходящо на този етап да задлъжнявате. Когато става въпрос за романтични и любовни връзки, тогава вашите отношения могат да преминат през тест за здравина и лоялност, след това всичко ще се движи повече по инерция…

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, пренаредете ги така, че да сте по-ефективни, но не и да се претоварвате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени