СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 19.09.2022 – 25.09.2022

x


През тази седмица ще имате възможност да насочите в една по положителна посока партньорски отношения, лични или делови, с влиятелни личности или такива, които влияят на бъдещи перспективи на развитие. В този процес може да водите разяснителни разговори, при които да стигате до дъното на истини, но това трябва да има положителен,  бих казала регенериращ ефект.

Същевременно, ако в някои ваши връзки са се натрупали недоразумения, нещо деструктивно, тайно, ще можете да го идентифицирате, но това винаги е полезно и ще ви даде възможност да вземете оптимално правилни решения.

Информационният поток е много усилен, дава ви яснота на кого и в каква степен можете да разчитате… Околните ви оказват значимо въздействие, така че определящо е кого допускате до себе си, така че да ви влияе, дори и на по-далечни перспективи на развитие. Всъщност е полезно и дори препоръчително да не губите от поглед една цялостна картина, като надниквате в по-далечното бъдеще, ще имате такава възможност, за да вземете оптимално правилни решения…

На този етап те може и да не са окончателни, но да ви върнат нещо от миналото, което се отчита като шанс, конструктивна идея, която се подкрепя от околните, която ще допринесе за осъществяването на вашите желания.

През тази седмица може да въздействате позитивно на финансовото си състояние  като разчитате на паралелни източници на доходи, добро взаимодействие със социални,  финансови  или държавни институции. Може да получите тайна или неочаквана опека, може да откриете своеобразен авариен изход от сложни ситуации, които касаят точно материалното ви положение и взаимодействие с чужди ресурси – банки, данъчни, застрахователни дружества и т.н.

Действайте стратегически, не афиширайте всичките си намерения и така по-лесно ще ги постигнете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ