СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 19.09.2022 – 25.09.2022

x


Вие се намирате в чудесен период да подействате позитивно на вашите доходи. Ако условията на труд го позволяват, сега вие ще можете да получите повишение на заплащането.

Някои от вас ще получат бонус, материално поощрение, могат да си върнат нещо изгубено от миналото. Например, ако някой нещо ви дължи или ви е обещал като разплата, сега може да ви го върне… Това е подходящо време да преговаряте за интересите си, така че да подействате позитивно на благосъстоянието си.

Част от успехите ще се реализират веднага, ще се материализират, но други поетапно ще нахлуват в живота ви и през следващия месец, на този етап и все още може да бъдат отложени.

Въпреки всичко, повишени разходи също са доста вероятни, бъдете внимателни и при взаимодействието с чужди ресурси – на ваши клиенти, партньори, дори финансови институции.

Внимавайте за подробности, които могат да ви обядват, някои от вас дори могат да бъдат застрашени от измами, но ако бъдете бдителни, тогава всичко ще е наред.

В друг случай – това са неизбежни разходи, които са полезни инвестиции, задължителни разплащания, които ще ви освободят от задължения и т.н. Все пак периодът е подходящ и да скъсате връзка с хора и обстоятелства, които ви нанасят щети, ако има такива, тогава това ще е по-видно от обикновено.

През тази седмица вие може да се справите с повишена конкуренция, във вашето обкръжение може да има енергична и инициативна личност, която ви подава ръка, помага ви да се справите със сложни и предизвикателни ситуации. Високата социална активност е много полезна, може да ви подейства стабилизиращо на различни нива.

Същевременно, посланията към вас не са еднозначни.

Около вас може да има друг човек, партньор, личен или делови, по-възрастна и авторитетна личност, която ви действа като спирачка или предизвикателство.

Сега може да въздействате на всичко това като разширите вашето влияние, като попаднете под нечия опека, като разчитате на аргументирания си изказ…

Новолунието от 25-ти септември ще обнови вашата среда на съществуване, защото вие ще оздравите едни връзки, ще създадете нови, но ще прекратите безперспективни, ненадеждни и т.н.

Някои от вас могат да предприемат пътувания или премествания, които ще сменят декорите около тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени