СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 19.12.2016 – 25.12.2016

x


Партньорските ви отношения – лични или делови, се оказват все по-важна тема, около която се завъртат водещи приоритети като кариерното ви развитие, материална обезпеченост, дом…

Изглежда, че всичко се задейства около някакъв въпрос, който се е породил от страна на близък, важен в живота ви човек и това се превръща в крайъгълен камък, способен да преобрази начинът ви на съществуване. През идните близо 10 дни е подходящо да набележите всички силни и слаби страни на вече получена информация или взети решения, така че да се доберете до максимални ползи и добри резултати, ако не веднага, то в края на януари. За сега, водите разяснителни разговори, можете да чуете  или да кажете неща, които са били прикривани или незабелязвани до този момент.

Всъщност, навлизате в ключов период за взаимоотношенията ви или общественото ви положение. Сега е моментът да акцентирате върху общи интереси и в съответствие с хармонично, щастливо бъдеще, да изчистите слаби звена, колебания и съмнения, прокрадващи се у вас или в близък, важен за вас човек.

Емоционалният фон във връзките ви, който ще зададете сега и през идните няколко седмици, ще ви съпътства почти през цялата 2017 година, ще е трудно отменяме – като създадени тенденции. За това е полезно да насочвате в една по-подходяща за вас посока, като не губите крайните си цели от поглед.

Все по-активно ви се налага да се занимавате с въпроси, които да ви изведат от статуквото – пътувания, разширяване на кръга от хора, с които общувате, разрешаване на правни казуси… действайте, звездите са на ваша страна!

В понеделник и вторник – интересни, „осветяващи” новини и разговори, които ще са ви доста полезни, дори и в някой случаи да ви разделят с илюзии.

В сряда, четвъртък и петък, събитията се движат повече по инерция, но са много показателни и с дълготрайно отражение.

В събота и неделя – силни емоционални преживявания, няма да ви липсва сърдечна подкрепа и съпричастност и можете да преживеете незабравими моменти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ