СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 19.12.2016 – 25.12.2016

x


Всичко случило се в близкото минало, водещо до малки и големи земетресения в живота ви, вид трансформации – в личен, но и материален аспект, сега сте склонни да преразглеждате и преосмисляте. Вероятно си има причина за това. Да кажем, действията ви не са довели до ползите, които сте очаквали, когато става въпрос за пари…

А в партньорските връзки? Е, там продължава да се нищи някаква тема, от рода на до колко можете да разчитате на тях, дали ви носят повече ползи или вреда, не че може да се премери с „теглилка”, но явно трябва да се балансира повече между вашия и чуждия интерес, защото това ще се окаже крайъгълен камък за бъдещото ви развитие, успех, чувство за щастие, че и сигурност.

Меркурий, вашият управител и покровител, вече е ретрограден, традиционно това ви указва силно въздействие, помага ви да се вгледате в пропуски, да изправите евентуални грешки от миналото. Вие усвоявате уроци, които понякога ви правят по-песимистично настроени, но също сте реалистични, здраво стъпили на земята и действително сега ще откриете вид опори, образно казано, които са най-надеждни и можете да им се доверите.

От тази седмица и почти до края на януари, вие сте в център на вихър от събития, които ви принуждават да се мобилизирате, да сте енергични, инициативни, така че да се справите с ескалираща конкуренция, постигнете на обновени и по-високи цели, като минимум – да защитите имиджа и авторитета си. Онова, което постигнете, после ще ви влияе дълго – през идната година или две… Така че е от особена важност сега и в началото, да усетите на къде духат ветровете и да се възползвате по оптимален начин.

Понеделник и вторник са доста показателни за преобразуващата се обстановка около вас. Става ясно кои от идеите ви ще се превърнат в сбъдната мечта, а кои ще останат в сферата на илюзиите.

В сряда, четвъртък и петък звездите са на ваша страна – обективно сложни ситуации можете да превъртите във ваша полза, ако действате по-гъвкаво, а вие го умеете…

В събота и неделя ежедневието ви ще е доста динамично и няма да скучаете…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ