СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.09.2021 – 26.09.2021

x


На 21-ви септември предстои Пълнолуние, така че в началото на седмицата можете да очаквате важни новини, пик от информация, разяснителни разговори, които приличат на развръзки и които ще ви покажат каква ще е вашата среда на съществуване в бъдеще, съответно – на кои отношения ще можете да разчетете, дали не трябва да скъсате някои връзки или договори, какви са по-далечните перспективи на развитие… Това Пълнолуние дава голяма яснота, то ви сблъсква с вид истина, така че ако има някакви илюзии или грешни съждения, те ще бъдат идентифицирани и отстранени и със съответните позитиви. Препоръчително е през първите дни от седмицата да канализирате тенденциите в предпочитана от вас посока и доколкото това е възможно, така че случващото се да определи един по-позитивен фон на съществуване, поне през следващите около две седмици.

Успявате по различни начини и поводи да надникнете в по-далечното бъдеще и съответните позитиви.

През втората част от седмицата ескалират важни събития, които касаят вашия дом, семейство, най-близка среда на съществуване.

Ще имате шанс да извършите положителни промени в този сектор от живота ви като се захванете с ремонти, инвестирате в дома си, изчистите евентуални недоразумения, извършите трансформации, които ще имат стабилизиращ ефект. Въпреки всичко е полезно да се пазите от по-крайни и емоционални изказвания, които могат да усложнят  сърдечните ви и партньорски отношения, така че „от нищо да стане нещо“…

Може да имате усещането, че околните се държат по непредвидимо от обикновено, това също ще бъде показател какво обновление е нужно в сърдечните ви отношения или онези, които касаят бъдещото ви развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени