СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.09.2021 – 26.09.2021

x


На 21 септември предстои Пълнолуние, което ще ви покаже на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви нанася щети, кой допринася за благоденствието ви. Чрез това пълнолуние вие може да предадете различна стойност на хора и обстоятелства според случващото се и съответни анализи.

Първата част от седмицата и в дните на Пълнолунието ще бъде подходящо вие да се изчистите от всичко, което ви дестабилизира финансово или дори може да ви нанесе морални щети.

Като минимум – мнозина ще преосмислят теми, свързани с приходи и разходи.

Бъдете внимателни през това време при взаимодействието с банки, данъчни, застрахователни дружества.

През първата част от седмицата вие все още сте в благоприятен период, през който можете да подействате позитивно на материалното си състояние като действате по гореописания начин, също – проявявате повишена инициативност в това направление, усилията ви ще имат своето значение и широко отражение. Все пак ще е полезно да се пазите от конфликти на работното място…

През втората част от седмицата вашата социална активност ще расте, възможно е в близкото ви обкръжение да се появи личност, която силно да ви стимулира да се развивате  в определено направление.

Може да се появи човек, на когото да разчитате, който да ви действа ентусиазиращо…

През втората част от седмицата може да привлечете на ваша страна партньор, личен или делови, който да има голямо значение за бъдещото ви развитие или да се превърне в мост към вашите успехи. Популярността ви постепенно ще расте.

През цялото време ще ескалират изненади, които могат да преобразят живота ви, част от тях ще ви радват, други ще показват слаби звена, които трябва да отстраните скоростно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени