СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.11.2023 – 26.11.2023

x


През първата част от седмицата вие се намирате в чудесен период, през който можете да оздравите сърдечни връзки с любим човек, приоритетно това е вашият партньор, но може да са и вашите деца, ако имате такива.

Сега може да ескалират събития и ситуации, които са доста емоционални, докосващи сърцето, създаващи незабравими спомени, близост, които ще оставят трайни следи в душата – вашата и на отсрещната страна.

Може да имате доста интересни и запомнящи се преживявания, можете да влияете на тези тенденции над обичайното… Въздействието ви върху важни за вас личности е много силно,  подобно на магия, така че е трудно да ви се откаже и е от водещо значение какво всъщност искате и в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Мнозина разчитат на силна интуиция, инстинкти, които ще ви подсказват най-верния подход.

Повечето от вас се радват и на хармония, разбирателство в своя дом. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега може да ги изчистите. Добре се справяте с въпроси, които касаят недвижимо имущество, битови и имотни казуси.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, не е изключено да ескалират допълнителни дела, които трябва да отхвърлите и като се мобилизирате.

Това може да е признак, че навлизате в нов етап от вашето развитие, от вас ще се изисква да бъдете по-дейни, инициативни, за да се справите с повишаваща се конкуренция, изисквания, нови условия на труд, ново началство или дори недоброжелатели. Каквото и да е, вие знаете, че в началото винаги по-лесно се влияе, изградете си дългосрочна стратегия, която ще прораства и в бъдеще, ще насочи своеобразен вектор на професионалното ви развитие.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени