СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.11.2023 – 26.11.2023

x


През първата част от седмицата вие се намирате в чудесен период, през който можете да оздравите сърдечни връзки с любим човек, приоритетно това е вашият партньор, но може да са и вашите деца, ако имате такива.

Сега може да ескалират събития и ситуации, които са доста емоционални, докосващи сърцето, създаващи незабравими спомени, близост, които ще оставят трайни следи в душата – вашата и на отсрещната страна.

Може да имате доста интересни и запомнящи се преживявания, можете да влияете на тези тенденции над обичайното… Въздействието ви върху важни за вас личности е много силно,  подобно на магия, така че е трудно да ви се откаже и е от водещо значение какво всъщност искате и в каква посока ще насочите тази мощна енергия.

Мнозина разчитат на силна интуиция, инстинкти, които ще ви подсказват най-верния подход.

Повечето от вас се радват и на хармония, разбирателство в своя дом. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега може да ги изчистите. Добре се справяте с въпроси, които касаят недвижимо имущество, битови и имотни казуси.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, не е изключено да ескалират допълнителни дела, които трябва да отхвърлите и като се мобилизирате.

Това може да е признак, че навлизате в нов етап от вашето развитие, от вас ще се изисква да бъдете по-дейни, инициативни, за да се справите с повишаваща се конкуренция, изисквания, нови условия на труд, ново началство или дори недоброжелатели. Каквото и да е, вие знаете, че в началото винаги по-лесно се влияе, изградете си дългосрочна стратегия, която ще прораства и в бъдеще, ще насочи своеобразен вектор на професионалното ви развитие.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени