СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.11.2023 – 26.11.2023

x


През първата част от седмицата вие ще се чувствате достатъчно подкрепени от хора и обстоятелства, така че да ви изглежда, че няма невъзможни неща, а вие сте способни да превъртите всякакви предизвикателства в полза.. Затова ще ви помага вашата собствена вътрешна сила, смелост, инициативност, интуитивни прозрения, предчувствия, които ще ви водят към вярна посока.

Понякога това дори може да бъде самата съдба, която ви отваря „правилната врата“, през която да преминете и преди да продължите напред.

Случващото се може да преобрази живота ви „от корен“, да  трансформира средата ви на съществуване, защото се местите, понеже самите вие се променяте, обновяват се отношения в дома и семейството.

Може да инвестирате в дома си, да се справите с битови или имотни казуси, а може и такива, които се отнасят до местоживеене.

Повечето от вас също ще могат да разчитат на семейството си – морално и материално. Ако това не е ваша тема, тогава вие може да се готвите за сериозна промяна, която ще се отрази на други нива от вашия живот – работа, най-близки отношения и т.н.

Почти през цялото време около вас има енергична личност, която стимулира собственото ви развитие, помага ви, дава ви кураж.

На 23-ти ноември Слънцето, вашият покровител, преминава в Стрелец, огнен знак като вашата същност, така че вие  все повече ще се чувствате на „своя територия“, в „кожата си“.  Въпреки всичко и в по-ярки краски ще виждате какво има да преодолявате, за да бъдете по-успешни и стабилни. Не е изключено да се налага да направите някакъв избор, който ще се отрази на финансовото ви състояние.

Полезно е да се пазите от противопоставяния на интереси с хора, които допринасят за благоденствието ви.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови и държавни институции, бъдете изрядни в документи и не поемайте излишни рискове. Миналото ви учи по някакъв начин, не пренебрегвайте подобни анализи, за да получите по-добър резултат от преди или по-лесно да се справите с някои предизвикателства.

През цялата седмица общуването е проводник на шансове и е полезно да сте социално по-активни.

Може да получавате приятни известия и предложения, които да ви разведряват, от които да се възползвате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени