СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 21.11.2016 – 27.11.2016

x

4-Cancer


Приоритетите ви се въртят основно около вашия дом и семейство. Дори и да става въпрос за професионалната ви реализация – вашите близки отново играят съществена роля, насочват ви по кой път да поемете, указват ви подкрепа или пък ви се налага да балансирате между домашни и служебни ангажименти. Същевременно, не винаги вашите партньори /лични или делови/ отговарят на очакванията ви, възможно е също около тях да ескалират промени, които да се отразят и на вас самите. В друг случай – организирате си празненство, покривате ремонти или инвестирате в по-добрата атмосфера у дома.

Каквото и да е, полезно е да припомним, че до есента на 2017 година вие можете да извършите най-съществени и положителни преобразувания точно в това поле: „дом и семейство”, уреждане на битови и имотни казуси, които да повишат благосъстоянието ви, а успехите ви – общо, действително и пряко зависят от хармонията, подкрепата – от страна на семейство и роднини – съсредоточете се в този план и той ще се превърне в здрава основа, върху която да стъпите и да постигнете всичко останало, към което се стремите.

На този фон ежедневието ви става все по-забързано, изпълнено с предизвикателства, но и възможности да демонстрирате потенциала си.

Моментът е подходящ да преговаряте за по-добри позиции на работното ви място, да сте по-инициативни, за да утвърдите авторитета си или пък се изкачите по йерархичната стълбичка. Навлизате в определящ за реализацията ви период, през който можете и трябва да се наложите сред колеги и/или конкуренти. Ако това не е възможно, тогава може да си потърсите нещо друго и по-подходящо за опит, знанията, капацитета ви…

През настоящия период се водят важни разговори, чувате интересни новини, вземате решения – относно професионалните ви перспективи на развитие.

В понеделник са възможни извънредни или допълнителни разходи, спорове или дискусии на такива теми.

Във вторник и сряда се пазете от противопоставяне с по-възрастни, влиятелни личности. Можете да скрепите връзки, да преподпишете договори, но и да ги скъсате, ако реагирате прибързано, нетолерантно или това просто се налага да смените посоката, защото настоящата не е ваша, изчерпана е…

В четвъртък и петък дребни действия имат широко отражение, дните може да са превратни – за кариерата ви или пък брачни отношения и нека всичко да е във ваша полза!

В събота и неделя – силни емоции с близки до сърцето ви хора…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ