СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 21.11.2016 – 27.11.2016

x

3-Gemini


Основна тема за вас са партньорските отношения /лични или делови/, имидж и положение в обществото, като темите са взаимно свързани и определят нивото не само за щастие, но и сигурност – материална да кажем.

Вие сте в интересна позиция, защото от една страна сте в период на преоценки относно вашите чувства, а и всичко ценно за вас, а от друга страна – имате не малко шансове и варианти да скрепите отношенията си, да създадете нови, да повишите авторитета си, но вероятно се налага да направите някакъв избор или да платите съответна цена – финансова или друга… В оптимален случай се отдавате на хоби, отговаряте на исканията на любими хора, но това е свързано и с вид инвестиция.

Гореспоменатите тенденции може да са свързани и частна инициатива, ако имате бизнес.

При всички случаи е полезно да следите за сигурността си – общо и изглежда, че в значима степен тя се свързва до избор, който трябва да направите. Не губете целите си от поглед, не поемайте излишни рискове, градете мостове и всички негативи могат да се превъртят в позитиви. Дали се движите в правилна посока или не, верен ориентир е отново дали повече давате или получавате, в частност – баланс между приходи и разходи.

Водите преговори, съществени разговори с дълготрайно отражение, чувате новини, които осветляват отношенията ви. Като минимум – прозирате истинските мисли на важни за вас хора, които ви ги заявяват ясно, вземат решения и т.н. В понеделник влияете на тези процеси, информационният поток е доста усилен. Пазете се от емоционални и прибързани реакции, вид раздразнителност, която ще има негативни последици.

Във вторник и сряда тонусът ви не е много висок, може да се чувствате предизвикани да бъдете по-остри в изказа си…

В четвъртък и петък притежавате доза късмет, отново сте в център на събития или внимание. Ще спечелите, ако се възползвате, но е полезно да „отсявате сеното от плявата”, за да сте подготвени за изненади и да избегнете евентуални обрати. През тези дни се тестват връзките ви…

В събота и неделя „почивате” активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ