СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.04.2024 – 28.04.2024

x


Вашата социална активност перманентно ще се усилва и по различни поводи ще ви се налага да се доказвате в колектива, в който съществувате.

Причините могат да бъдат различни, например появяват се нови изисквания на работното място, имате нов шеф или пък сменяте средата си на съществуване.

Не е изключено от вас да се изисква да се справяте с повишени очаквания, висока конкуренция, която в оптимален случай ще ви мобилизира, ще ви помогне да надскочите успехите си и ще излезете победители.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава вие може да прекратите контакти и договори, които са изчерпани и да се преместите на друго място, където ще се чувствате по-спокойни или оценени…

Все пак е полезно да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети и да преобразят бъдещи перспективи на развитие.

Препоръчително е да бъдете по-внимателни при взаимодействието с финансови институции – банки, данъчни, застрахователни дружества… Периодът е подходящ да ликвидирате дългове, но не и да създавате такива, ако ви се налага евентуално да теглите кредити, е по-добре да изчакате.

Вашият социален статус или обществено положение се обновяват, задава се нов вектор на развитие и засега може да усещате само първо сигнали в тази посока. Демонстрирате най-доброто от себе си и това дава своя ефект, има своето позитивно отражение, канализирайте тази мощна енергия в предпочитана от вас цел, за да направите пробив в предпочитано направление.

Някои хора от вашето обкръжение ще ви изненадват и то приятно.

Хора, стоящи далеч от вас, евентуални пътувания, също мога да обсебват вниманието ви.  Използвайте интуицията си, така че да погледнете в по-далечното бъдеще, може да получите вид прозрение или подсказки, които ще бъдат много полезни.

Пазете се от манипулации и обърквания при спорни или юридически казуси, попълване на документи.

Любовта – човекът до вас трябва да подкрепя вашите високи и честолюбиви планове, да допринася за тяхното постигане. Ако в някои случаи това не е така, тогава близостта може да охладнее или да ескалират равносметки и със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени