СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.10.2018 – 28.10.2018

x


Седмицата може да предизвика някакъв обрат или нестабилност в семейните и домашните дела, същевременно това е най-добрият период, през който можете да наместите пластовете в този сектор и да превъртите тенденциите във ваша полза.

Пълнолунието от вторник и сряда може да повлияе силно на оценките ви спрямо любими хора, в по-широк кръг на въздействие – партньори, деца, приятели, дори хора, с които взаимодействате в ежедневието. Дори и да има елемент на изненада, все пак вие трябва да сте подготвени за онова, което се случва, защото то не е случайно, а от вчера, а е следствие на натрупани вече емоции и съответен настоящ пик от показателни събития и новини – на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви дестабилизира, кой ви помага и издържа своеобразна проверка на времето.

През идната седмица вашата дълбока емоционалност и сензитивност ще ви помогнат да си изградите възможно най-правилната стратегия, така че да скрепите онези връзки, които са истински важни за вас, да ги надградите, трансформирате в положителна и по-дългосрочна перспектива.

Ако все пак някои хора отпаднат от обкръжението ви, то не бива да съжалявате – те явно нямат място в бъдещото ви развитие и ще бъдат заменени от нови и по-креативни персони.

През последните дни на седмицата преживявате силни вълнения, някой ще докосне сърцето ви и нека това да бъде радостно събитие за вас, въпреки че в известна степен е също естествено продължение на нещо старо, което ви възнаграждава, връщате си нещо изгубено или го приемате по съвсем различен начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ