СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща вашата професионална реализация.

Ангажиментите ви през настоящия период  ще нарастват,  а от вас ще се изисква и да проявявате по-висока инициативност,  за да се справите с повишени изисквания,  понякога нарастваща конкуренция, така че да сте „ в крак“ с промени,  които могат да ескалират в този сектор от вашия живот.

Ако   на работното ви място или в ритъма ви на ежедневие са необходими някакви промени,  това ще е видно особено силно сега,  а вие трябва да насочите тенденциите в оптимално позитивна за вас посока.

Натрупан опит и авторитет, ще ви дърпат напред и нагоре или пък ще ви действат стабилизиращо.

Онези от вас,  които имат конкретна цел и се концентрират върху нея,  ще имат уникален шанс да я постигнат  чрез мощна енергия от инициативност и вид подкрепа,  които ще действат подобно на лазерен лъч.

Ако трябва да оставите нещо зад гърба си,  защото вече е изчерпано, няма място в бъдещето ви развитие,  а вие трябва да прелистите нова страница,  която пак така засяга приоритети свързани с кариера и професионални успехи,  тогава това ще бъде особено видно…

Трябва да си има предвид,  че  през цялата седмица луната ще нарастваща,  а на 28-ми предстои пълнолуние,  което е с  лунно затъмнение,  тоест- създават се дългосрочни тенденции,  които ще имат значение и отражение за следващите седмици и месеци,  а може и повече,  фокусът е- върху работата.

Изчистете се от всичко,  което е изживял своето време,  концентрирайте се  върху значим успех,  на който ще можете да се осланете  дълго.  Случващото се може да прилича на „ прелистване на нова страница“,  след което нищо не е същото,  но нека да е във ваша полза.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си,  подходящо време да оставите нещо вредно, токсично, нездравословно,  така че завинаги да остане зад гърба ви  и със съответните позитиви.

В любовта- повечето от вас откриват подкрепа  в своя дом,  в най-близката си среда,  в партньори,  които вече са се доказали като надеждни и лоялни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени