СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас ще се превръща вашата професионална реализация.

Ангажиментите ви през настоящия период  ще нарастват,  а от вас ще се изисква и да проявявате по-висока инициативност,  за да се справите с повишени изисквания,  понякога нарастваща конкуренция, така че да сте „ в крак“ с промени,  които могат да ескалират в този сектор от вашия живот.

Ако   на работното ви място или в ритъма ви на ежедневие са необходими някакви промени,  това ще е видно особено силно сега,  а вие трябва да насочите тенденциите в оптимално позитивна за вас посока.

Натрупан опит и авторитет, ще ви дърпат напред и нагоре или пък ще ви действат стабилизиращо.

Онези от вас,  които имат конкретна цел и се концентрират върху нея,  ще имат уникален шанс да я постигнат  чрез мощна енергия от инициативност и вид подкрепа,  които ще действат подобно на лазерен лъч.

Ако трябва да оставите нещо зад гърба си,  защото вече е изчерпано, няма място в бъдещето ви развитие,  а вие трябва да прелистите нова страница,  която пак така засяга приоритети свързани с кариера и професионални успехи,  тогава това ще бъде особено видно…

Трябва да си има предвид,  че  през цялата седмица луната ще нарастваща,  а на 28-ми предстои пълнолуние,  което е с  лунно затъмнение,  тоест- създават се дългосрочни тенденции,  които ще имат значение и отражение за следващите седмици и месеци,  а може и повече,  фокусът е- върху работата.

Изчистете се от всичко,  което е изживял своето време,  концентрирайте се  върху значим успех,  на който ще можете да се осланете  дълго.  Случващото се може да прилича на „ прелистване на нова страница“,  след което нищо не е същото,  но нека да е във ваша полза.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си,  подходящо време да оставите нещо вредно, токсично, нездравословно,  така че завинаги да остане зад гърба ви  и със съответните позитиви.

В любовта- повечето от вас откриват подкрепа  в своя дом,  в най-близката си среда,  в партньори,  които вече са се доказали като надеждни и лоялни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени