СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 26.04.2021 – 02.05.2021

x


Все повече ще ви се налага да се доказвате в колектив, поради нараснали амбиции, защото по различни поводи и над средното ниво зависите от подкрепата и одобрението на околните…

В обкръжението ви ще има доста креативни личности, интересни, способни да провокират прогрес и във вашия собствен живот чрез подкрепа и идеи, които ви дават.

Но ще има и такива, които ще ви изненадват и неприятно, ще се превръщат в проводник на загуби или ще играят ролята на спирачка и ограничител.

Понеже бъдещето ви подчертано се влияе от вид подкрепа и одобрение, очевидно трябва добре да избирате обкръжението си или пък подхода си спрямо лица, които влияят на благоденствието и успехите ви.

Избягвайте финансови спорове или конфликт на интереси, на този етап едва ли ще са конструктивни, ако това е невъзможно, тогава ще отстраните определени лица от пътя си или пък ще смените средата си на съществуване.

През втората част на тази и през следващата седмица вие ще имате шанс да разширите своето влияние, можете да привлечете лица извън традиционното ви обкръжение, които ще се оказват доста полезни за вас, ще благоприятстват осъществяването на собствените ви желания.

Пълнолунието на 27 и 28 април пак така ще „освети“ ваши взаимоотношения, които влияят на бъдещето ви, те може да бъдат сърдечни, но и служебни. Анализирайте, усилете позитивите, онова, което хармонизира връзките ви и елиминирайте евентуални негативи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ