СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 26.04.2021 – 02.05.2021

x


Вие сте в много важен период относно кариерното си развитие, обществено положение или социален статус, част от който могат да бъдат и вашите брачни отношения.

Случващото се през тази седмица ще ви покаже в по-ярки краски какви промени предстоят в професионалната ви реализация или какво ново трябва да допуснете, за да бъдете по-успешни, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза. Вашето развитие се влияе много силно от по-възрастни и авторитетни фигури или от ваши партньори, лични или делови. Изглежда, че като първа стъпка към вашето благоденствие, прогрес и развитие – това са инициативи, които трябва да са насочени в посока получаване на тази подкрепа, която може да е определяща или пък поне можете да премахнете спирачка, препятствие по пътя си в лицето на конкретна личност, ако избягвате вид конфронтации чрез общи интереси, поглед в по-далечното бъдеще.

Вие можете да се справите, по време на Пълнолунието, което е на 27 и 28 април – ще разберете в по-ярки краски кой ви подкрепя, кого или какво трябва да отстраните от пътя си.

Спонтанни или интуитивни прозрения са доста вероятни, вид обстоятелства също могат да застанат на ваша страна и през втората част на тази, както и през следващата седмица ще се превърнат в повод да преодолеете трудност или съпротива.

Водещо условие – да обединявате усилия с важни за вас хора и да избягвате недоразумения или въобще да страните от онези, които препятстват просперитета ви. Партньорските отношения могат да преминат през свободен катарзис или пък, ако всичко е наред, можете да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще.

Прекратени връзки сега обаче, едва ли ще бъдат възстановени…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ