СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 27.02.2023 – 05.03.2023

x


Вие се намирате в период, през който можете да разширите вашето влияние, да надскочите успехи, които сте постигнали до този момент. Затова ще ви помага подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, това може да бъдат и ваши приятели, влиятелни и власт имащи личности.

Може да проявявате интерес към пътувания или общуване с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение – всичко това ще е източник на неочаквани възможности,  но също ще е полезно да се пазите от подмолни течения, да внимавате за подробности.

Ако ви интересуват спорни или юридически дела, оформяне на документи – пак така трябва да сте много внимателни, да внимавате за подробности и т.н.

През тази седмица може да ви се налага да преодолеете някаква трудност, която е свързана с държавни или финансови институции, взаимодействието с тях не е лесно, може да се налага да отговорите на повишени изисквания, да се разплатите с минали дългове, ако има такива. Някои от вас могат да попаднат в ситуации, които изискват да защитават интересите си, например при наследствени казуси, спорни и юридически въпроси,  понякога недоразумения и с вашия партньор, отново по чисто материални приоритети.

Концентрирайте се и погледнете към по-далечното бъдеще – така може да откриете изход и решение, понякога то може да изисква повече време, за да се реализира в пълна степен, но пък да ви надари със стабилност.

През тази седмица ще демонстрирате най-доброто от себе си, то няма да остане незабелязано, така че ще има свое ефект и отражение.

Някои ще направят проби в кариерното си развитие, други могат да вземат решение, което ще се отрази на социалния статус, но ще се отчита за положително и обогатяващо.

В любовта може да срещнете подходящ партньор, а ако вече сте го срещнали, тогава може да обогатите и надградите вашата връзка, някои от вас може да сключат брак или да вземат такова решение, може да има и такива, които да обогатят взаимоотношенията си чрез амбициозни цели.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени