СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 27.02.2023 – 05.03.2023

x


Не е изключено пред вас да се поставят повишени изисквания или да се налага да се съобразявате с външни фактори над средното ниво.

Хора, стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, може да бъдат по-възрастни или влиятелни личности, които ви оказват значимо въздействие.

В оптимален случай – вие привличате на ваша страна вид подкрепа, одобрение, успявате да обедините усилия с определени личности, които ви действат стабилизиращо, допринасят за вашия собствен просперитет. Това не се случва даром, но старанието ви може да бъде възнаградено и да има дълготрайно отражение, да разшири хоризонтите ви на развитие.  Демонстрацията на висока квалификация, евентуални пътувания, също ще са във ваша полза.

Вашата популярност през настоящия период ще расте, възможно е в обкръжението ви да се появи човек, който е благодетел или допринася за чувството ви на щастие.

Високата социална активност е силно препоръчителна, така могат да се разкрият внезапни шансове, алтернативи на развитие, понякога невидими до този момент възможности.

През настоящия период мнозина ще действат хитро, в добрия смисъл на думата, изобретателно и със съответните позитиви.

Все пак ще трябва да се придържате към истини и факти, всякакво изкривяване ще задълбочава вероятността да навредите на репутацията си или като минимум – да се разминете с вашите желания.

Вие се намирате в много важен, в известен смисъл и определящ период, който ще повлияе на вашия социален статус, обществено положение…

До края на седмицата може да наклоните везните в една или друга посока и според собствените ви амбиции.

В любовта на този етап повечето от вас се радват на внимание, може да укрепите партньорските си отношения, да преживеете незабравими моменти, а ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени