СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 27.06.2022 – 03.07.2022

x


През тази седмица вие може да получите удовлетворение, което е като своеобразна награда за всички полагани от вас до този момент усилия. Ако това е невъзможно, тогава пред вас ще се разкрият и алтернативи, от които да се възползвате.

Някои от вас ще получат шанс да сбъднат твое тайно или съкровено желание, което може да изисква повече време, за да се реализира в пълна степен или пък очертава, влияе на по-далечни перспективи на развитие. Не е изключено да анализирате миналото по различни поводи, да си правите равносметки с какво да продължите напред и какво да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време, ще имате достатъчно подсказки и в тази посока  и настоящата седмица може много да прилича на прелистване на нова страница във вашия живот.

Повечето от вас ще получат шанс да подействат позитивно на социалния си статус, обществено положение, може да се изкачите по йерархичната стълбичка или да повишите вашите доходи, все пак от вас ще се изисква да проявявате по-висока адаптивност, да се справяте с повишена конкуренция, изисквания, да не позволявате някои противопоставяния да ви разминат с иначе прекрасни възможности.

Бъдете внимателни в общуването.

Партньорските отношения, лични и делови, се тестват за здравина, ако забележите слаби звена – отстранете ги своевременно.

На 29 юни предстои едно от най-важните новолуния за вас, защото то е във вашия зодиакален знак, значи влияете на тенденциите над средното ниво. Възползвайте се от тази мощна енергия, за да направите пробив в предпочитано от вас направление дори и това да изисква да демонстрирате по-голяма толерантност и приспособимост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ