СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 27.06.2022 – 03.07.2022

x


Венера е във вашия зодиакален знак, така че ви закриля, вие правите отлично впечатление, вашето влияние и популярност растат. Някои от вас ще заемат по-престижни обществени позиции, други ще се доберат до покровител.

Подходящо е да сте социално по-активни, за да не пропускате някои шансове.

Успех ви носи общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Все пак, ще има и личности, които няма да са чак толкова добронамерени и с които можете да се въвлечете в своеобразна борба за власт. Бъдете внимателни, избягвайте конфликти с  подобни хора, защото те могат да ви донесат реални и финансови щети.

Бъдете изрядни при взаимоотношения, които делегират отговорности и задължения. Ако имате някакви дългове, ще трябва да се разплатите. Периодът е подходящ да елиминирате подобни задължения, но не и да трупате нови.

Бъдете внимателни и при взаимодействието с финансови институции.

Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние. От една страна вие имате шанс да подобрите благосъстоянието си, от друга страна – може да ви изглежда, че трябва да платите някаква цена, да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно.

Хубаво е да се пазите от повишени и нецелесъобразни разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вашето бъдеще. Възползвайте се от новолунието, което е на 29-ти юни, за да поставите едно голямо и позитивно ново начало  за вашето благосъстояние, онова, което имате – общо. За целта от вас ще се изисква да внимавате кого пускате до себе си, да не задлъжнявате, да оздравявате връзки, които влияят на бъдещето ви развитие.

С по-голяма лекота печелите одобрение, онова, което най-силно желаете, притежавате и доза късмет, възползвайте се по оптимален начин!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени