СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 27.07.2020 – 02.08.2020

x


Водещ фокус за повечето от вас ще бъдат чисто финансови приоритети. В този процес вие може да използвате нетрадиционен подход или направо да смените, обновите източниците си за печалба. Въпрос на избор, но и на обстоятелства. В тази посока силно ще зависите от близкото си обкръжение, от хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Може да се получат интересни, вдъхновяващи и нови предложения, от които да се възползвате.

Не е изключено обаче, да имате усещането, че част от околните ви предизвиква, действа напротив благополучието ви или пък конкуренцията, предизвикателствата пред вас растат, а в оптимален вариант с тях и собствените ви борбени позиции, амбиции, желание да се доказвате.

Според случващото се вашите бъдещи планове внезапно могат да се променят, приоритетно спрямо доходи, но може и да е друго, което да повлече след себе си и смяна на средата.

В повечето случаи всичко е за добро, то се свързва с необходимостта, шанса да защитите интересите си и да излезете от нечия сянка, зависимост, ако има такава.

Хора извън близкото ви обкръжение привличат вниманието ви, в друг случай – намеренията ви ще изискват повече време, за да се осъществят, а част от тях са свързани с тайни желания и скрити шансове.

Друга тема са партньорските ви отношения, все още сте във важен период, при който се наместват пластовете, можете да влияете и насочвате, предимно аргументирано… Ако нямате обща визия за бъдещо развитие обаче, това ще става все по-видно през тази и следващата седмица, вземете мерки, сега все още и в значима степен можете да влияете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август за работещи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ