СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 27.07.2020 – 02.08.2020

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще подейства положително на жизнената ви енергия, способност да влияете и направлявате събитията. Може да се чувствате предизвикани да бъдете по-инициативни, така че да внесете по-положителни промени в живота си по ключови въпроси, които се отразяват на социалния ви статус – кариерно развитие и/или водещи за вас отношения, брачни, но не само, предимно онези, които се отразяват на общественото ви положение.

От вас може да се изисква повишена адаптивност, така че в променена обстановка да отговорите на нови изисквания, очаквания, да превъртите предизвикателства във ваша полза и да излезете победители.

Действате различно, креативно и получавате различен, по-добър от настоящия резултат.

Ако това е невъзможно, тогава рязко можете да смените посоката си на развитие, съответно да се ориентирате към нещо ново, което повече ще кореспондира с вашата предопределеност и способности.

Ще ви помагат натрупания, опит, знания, висока квалификация, също ако по някакъв начин разширите кръга си на влияние, излезете извън границите на познатото.

Скъсани договори или връзки сега едва ли ще бъдат възстановени, но в такъв случай те ви действат по-скоро ерозивно, задкулисно, така че няма защо да съжалявате.

Добирате се до скрита информация и се възползвате от нея, не афиширате всичките си намерения и това работи във ваша полза.

Докато Слънцето е във вашия зодиакален знак вие над обичайното влияете на бъдещи тенденции. Аспектацията на звездите е такава, че е по-подходящо да се движите по посока на спонтанно възникнали шансове, също „да не чукате на една и съща врата няколко пъти“, образно казано, вероятно ще разберете скоро, че не си заслужава.

Бъдете внимателни при воденето на правни спорове, уреждане на документи, ако се налага използвайте посредник, който е доказан специалист или човек, на когото може да се има доверие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август за работещи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ