СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 28.09.2020 – 04.10.2020

x


Сега най-силно можете да влияете на семейните условия на съществуване, в друг случай – това са базисни приоритети, които ще се отразяват на всички останали нива на живота като кариерно развитие, по-добър социален статус, репутация, просперитет.

Каквито и да са целите ви, те ще преминават през необходимостта от подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, това могат да бъдат близки и роднини, партньори – лични или делови, влиятелни личности. Тези различни сфери от живота ви си влияят силно и подобно на скачени съдове. Например, в определена личност вие можете да получите голяма подкрепа, вид стабилизация, но не е изключено и тя да се превърне в своеобразна „спирачка“ за бъдещото ви развитие. В друг случай – местоживеене, условия в дома и семейството, битови въпроси – трябва да се канализират в оптимално подходяща за вас посока и това ще даде решения, да отпуши допълнителни възможности.

Все пак и до края на седмицата вие сте в хубав период да материализирате желанията си, да повишите доходите си или да спечелите нещо важно за вас като сте социално по-активни, преговаряте за интересите си и привличате подкрепа. Как се справяте разбирате в дните на Пълнолунието, което е на 01 и 02 октомври, постарайте се през това време да бъдете максимално удачни, за да продължи благоденствието и през идните седмици.

Хора от обкръжението ви ви изненадват, това може да е колективът, в който съществувате, това могат да бъдат приятели, любими хора. В оптимален вариант – по-младите ще намерят оригинален начин да се забавляват, да разнообразят и освежат ежедневието си. В не толкова – налага се да се съобразявате с капризите на определени персони или пък виждате как трябва да бъдат променени ваши връзки, за да не бъдат прекратени.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ