СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 28.09.2020 – 04.10.2020

x


До края на седмицата вие все още сте в силен период да въздействате на хората чрез дар словото си подчертано, така че да получавате по-широка подкрепа и одобрение, защото думите ви имат чуваемост.

Всичко това се случва обаче на фона на напрегната среда от повишена конкуренция или пък повишени изисквания към вас.

В оптимален вариант – това ще ви мобилизира, амбицира, така че да демонстрирате най-доброто от себе си, да разгърнете потенциала си и да излезете своеобразни победители. Вероятно няма да е твърде лесно, защото отсрещната страна не рядко е по-нетолерантна, но от друга страна пък към настоящия момент можете да разчитате и на доза късмет… възползвайте се като умело балансирате между ваша гледна точка и тази на отсрещната страна, заложете на диалогичност, която на този етап е ключът към почти всеки един успех.

Ако е невъзможно да въздействате на определени персони, а те по-скоро ви дестабилизират, дори променят в нежелана посока бъдещото ви развитие, нанасят ви щети – финансови или морални, тогава вероятно ще е по-добре да се дистанцирате от тях, да скъсате съответни връзки или договори. Показателни събития или вид развръзки в тази посока ескалират в дните на Пълнолунието, което е на 01 и 02 октомври.

Почти през цялата седмица може да имате усещането, че околните ви предизвикват, извеждат ви извън обичайния ритъм… и на практика може да е точно така.

Ежедневието на мнозина не протича по предварителен график, за това ще бъде целесъобразно да планувате на момента, за да се предпазвате от някои предизвикателства, да не пропускате шансове. Случващото се ще покаже какво във вашата работа или ежедневни задължения трябва да се промени, обнови, за да сте по-успешни…

Дали пък не трябва да прекратите някои зависимости? Помислете, изградете си дългосрочна стратегия, за да не позволите да подменят интересите ви, да ви изместят и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ