СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 28.11.2016 – 04.12.2016

x

4-Cancer


Ангажиментите ви перманентно се увеличават, ежедневието ви забързва своя ритъм все повече,  защото нараства необходимостта да се доказвате на работното си място, понеже навлизате в ключов период относно професионалната ви реализация, когато се изпитват позициите ви или ви се дават допълнителни възможности, от които можете и трябва да се възползвате. Новолунието от вторник и сряда може да се окаже своеобразно ново начало за кариерното ви развитие. Ако настоящата ви реализация не ви удовлетворява, тогава е подходящо да си потърсите и намерите такава, като сте социално по-активни, стремите се да си сътрудничите и т.н.

Друг водещ акцент в живота ви продължава да е семейството, партньорските връзки, имуществени казуси, битови въпроси, условия на съществуване.

В оптимален вариант – налага ви се да разпределяте времето си  между лични и обществено значими приоритети, а балансът между тях ще ви посочи оптимални решения за по-добро бъдеще.

В не толкова подкрепящ случай – околните ви изненадват, действат непредсказуемо, променят вектора ви на развитие и предварителни планове – повече по принуда, отколкото по желание. В такъв случай допълнителни и компенсиращи шансове няма да липсват, стига да ги потърсите или приемете.

В понеделник звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет – възползвайте се.

Вторник и сряда са динамични, натоварени, могат и да не протекат по предварителен график, да ескалират изненади, обрати, но и внезапни, бързи възможности, от които да се възползвате.

Действайте стъпка след стъпка, за да сте адекватни на случващото се. Насочвайте, бъдете инициативни – все пак дните са под влияние на Новолунието.

В четвъртък, петък и събота – опитайте се да изчистите евентуални недоразумения с партньори, избягвайте конфликти, бъдете диалогични. Под „светлината на прожекторите” сте, а според одобрението или не, които получавате – трансформирате имиджа си.

В неделя сте крайни, но прозорливи и находчиви и ще спечелите от това.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ