СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 28.11.2016 – 04.12.2016

x

3-Gemini


Водеща тема за вас се превръщат партньорските ви отношения – лични и делови, а Новолунието от вторник и сряда ще постави своеобразно ново начало в този сектор. Можете да се възползвате от протекцията, енергията на звездите, така че да насочите тенденциите в една по-конструктивна посока. През тази и следващите няколко седмици, предстоят важни събития, които ще повлияят силно на горе-споменатите въпроси и могат да се окажат фон за идното полугодие или повече…

Имате шанс да заздравите връзките си, а ако това е невъзможно ще е ясен признак, че са изчерпани.

Важен нюанс е, че към настоящия момент общественото ви положение, имидж, дори кариерно развитие се влияе подчертано силно от важни за вас личности и от близкото ви обкръжение. Някой от околните може и да ви тревожи, да обърква предварителните ви планове и очаквания, но в такъв случай задължително ще има и такива, които да компенсират и да ви помогнат, ако поискате или имате нужда.

При всички случаи – чувствата ви се ревизират, а анализите и решенията, които ще вземете ще бъдат в резултат на реални действия, които ще оценявате, а не само думи… Вероятно ще има поводи за това.

Социалната ви активност расте, така и трябва да бъде, защото от нея зависи до колко ще съхраните позициите си, ще се превъртите на по-високо ниво… или пък ще бъдете изместени. Животът е като река, никога не е едно и също положението ни в нея, а предвид това и по „звездно разписание”- градете мостове по които да преминете, общувайте, преговаряйте… и така няма да пропуснете възможности, ще си гарантирате по-спокойно и предвидимо бъдеще.

В понеделник сте доста ангажирани, но можете да направите своеобразен пробив и да постигнете поставена цел, но се пазете от нервно напрежение, не позволявайте да ви въвличат в конфликти.

Във вторник и сряда – новини, разяснителни разговори.

В четвъртък, петък и събота не са изключени допълнителни разходи, пазете се от необмислени харчове и/или безпринципни спорове за подобни въпроси.

В неделя звездите са на ваша страна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ