СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 28.12.2020 – 03.01.2021

x


Социалната активност на повечето от вас през изминалата година растеше перманентно или пък част от вас попаднаха под въздействието на влиятелна или власт имаща личност, на партньор, който е силен и в оптимален вариант допринасяше за вашето бъдещо развитие и перспективи на развитие.

През тази седмица предстоят развръзки, които разкриват нови хоризонти на бъдещо развитие следствие на  подкрепа, до която сте се добрали и която към настоящия момент по един внезапен начин може да разшири хоризонтите ви на развитие.

Може да чуете интересни и креативни идеи, които да имплантирате във вашите планове и успех, които предстоят през 2021 година.

Вашето обществено положение може да се промени и да утвърдите по-добри позиции в колектив, като минимум – разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кои връзки трябва да се променят, за да останат в живота ви или кои въобще трябва да прекратите, защото вече нямат потенциал, действат ви деструктивно и т.н.

На 30-ти и 31-ви сте под влияние на пълнолуние, което ще ви даде пълнота от знание в гореописаните приоритети, тоест в важни за вас взаимоотношения и нека те да ви порадват.

Ако възникне напрежение или различия, сега ще бъде подходящо да го изчистите с общи и обогатяващи цели, които обсъждате и които ще бъдат полезни и на двете страни, помислете и си изградете стратегия, не забравяйте, че случващото се по време на пълнолуние има отражение поне през идните около две седмици, а в дадения случай отражението може да е и по-дълго, така че насочвайте с визия за по-далечно развитие, резултати към които се стремите и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ