СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 28.12.2020 – 03.01.2021

x


Повечето от вас усещат, че са на прага на житейски кръстопът и ще направят избор, който може да промени вектора им на развитие, а избраната посока ще бъде предпочетена по един хладен и съвсем практичен начин.

Вие се влияете в значима степен от близкото си обкръжение, в зависимост от това кой ви подкрепя или пък не, чисто финансово, но и морално – вие ще вземете своите решения и в повечето случаи те ще бъдат във ваша полза.

Пред вас могат да се разкрият внезапни алтернативи за развитие, особено, ако ги търсите, те ще ви подействат обогатяващо и следствие точно на подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, които влияят на благоденствието ви, включително и такива, които са извън близкото ви или традиционно обкръжение.

Информационният поток е много усилен през цялата седмица, носи ви изненади, които постоянно ще променят обстановката около вас, а вие ще трябва да проявявате повишена адаптивност, да правите анализи, за да сте в крак със случващото се на бързо променяща се среда на съществуване. Всичко ви се случва с по-голяма лекота в понеделник и вторник, възползвайте се по оптимален начин. Новогодишните празници ги посрещате доста емоционално, пазете се от прекалени харчове, които могат да ви оставят на червено.

Внимавайте и чисто финансови въпроси да не застават между вас и  околните.

През новата година водите доста емоционални разговори, някои от тях ще бъдат и изненадващи, не е изключено хора от миналото да напомнят за себе си… Следствие на чувството, вие ще продължите да преобразявате бъдещите си планове и съответно среда на съществуване, защото ще оздравите едни връзки, които допускате до себе си и от които се влияете, но може да прекратите други, за които установявате, че ви нанасят повече щети.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ