СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 29.11.2021 – 05.12.2021

x


Вие се намирате в отличен период, през който можете да оздравите важни за вас отношения, партньорски връзки, лични и делови.

Радвате се на повече внимание, добронамереност и разбиране, така че сега вашите отношения могат да преминат и на по-високо ниво, да преживеят някаква положителна трансформация през тази и следващата седмица, това може да е и своеобразен катарзис, преоткриване и т.н.

Ако в някои случаи не всичко протича точно така, тогава това ще ясен признак, че някои различия между вас са много по-дълбоки и ще изискват много повече време, за да се изчистят… В такъв случай ще се наложи анализ по-задълбочен към миналото и с поглед към по-далечното бъдеще… Вашето ежедневие става все по-забързано и натоварено от ангажименти. На работното ви място могат да се возят определящи дискусии – като нови условия на труд и т.н.

Тази тенденция ще се задълбочи с новолунието на 4 декември, което може да постави едно голямо ново начало в професионалната ви реализация. В повечето случаи това ще е напълно позитивно за вас, ще ви даде шанс да повишите доходите си.

Ако това е невъзможно, тогава можете да си потърсите и намерите нова работа през тази и още по-вероятно през следващата седмица, това може да се превърне в едно голямо ново начало…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени