СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 30.08.2021 – 05.09.2021

x


Вашата социална активност продължава да е много висока, общуването може да се превърне в източник на внезапни, изненадващи възможности, от които да се възползвате. През втората част от седмицата вие може да се сдобиете с по-голяма популярност или да получите по-широка подкрепа от страна на важни за вас хора и със съответните позитиви.

През цялото време на мнозина ще им се налага да отстояват своето мнение, за да не бъде то подменено, за да не позволите да бъдете изместени или да защитите интересите си.

През първата част от седмицата трудно стигате до консенсус по спорни теми, но чрез аргументиран изказ и по-голямо упоритост, постоянство – през втората част всичко може да се нареди във ваша полза или поне разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Не е изключено да разгадаете тайни, ако има определени личности, които не са достатъчно коректни, тогава ще можете да ги идентифицирате, така че през тази седмица може да прекратите връзки или договори, които са безперспективни, но в такъв случай няма за какво да съжалявате за тях. Повечето от вас ще продължават да откриват своето щастие – в най-близкото си обкръжение, в семейството, но не само.

През тази седмица вие може да хармонизирате тази среда, включително като изясните спорни въпроси и заложите на диалогичността, също – инвестирате в дома си, може да закупите някакви вещи или нещо друго. Ако забележите известно напрежение, сега е моментът да го изчистите, за да не се провлачва и в бъдеще.

Моментът е подходящ да се извършат промени в дома ви, които да изчистят евентуални недоразумения, ако има такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени