СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 30.08.2021 – 05.09.2021

x


Звездите продължават да ви подтикват да си правите равносметки, които могат да преобразят живота ви, защото правите определящ за бъдещото ви развитие избор.

В този процес по-ясно ще виждате всичко, което подкрепя честолюбивите ви планове, но ако има и обстоятелства, които ви разминават с очакванията, дори са под формата на илюзия, тогава вие пак така ще разпознаете това в нюанси и със съответните ползи. Меркурий, вашият покровител, вече транзитира през зодиакалния знак Везни, от този сектор Меркурий ще ви помогне да намерите повече хармония в себе си и в сърдечните си взаимоотношения, като тази тенденция ще се усилва през втората част от седмицата.

Вие може да откривате по-позитивни хоризонти на развитие, които ще се отворят спонтанно пред вас и следствие на проведени разговори, привлечена опека, предложения, това могат да бъдат вашите собствени на глас. Това, което ви помага и ви дърпа напред и нагоре, е общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, демонстрация на висока квалификация, евентуални пътувания…

При всички случаи, пред вас ще се оформят варианти, особено, ако търсите такива и залагате на диалогичността…

През тази седмица от вас може да се изисква да  разрешите евентуални недоразумения във вашия дом и семейство.

В оптимален случай – ще се захванете с ремонти или пък ще обсъдите спорни въпроси, включително и финансови, може да инвестирате в дома си или да внесете вид преобразувания, които да канализират тази енергия в оптимално позитивна посока.

В любовта – намирате време и за развлечения, които могат да оздравят връзките ви. В повечето случаи се радвате на внимание, можете да подобрите връзката си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени