СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 31.01.2022 – 06.02.2022

x


Седмицата ще стартира с новолуние, което е на първи февруари. То ще зададе едно ново начало, което ще повлияе вашето финансово състояние.

Възползвайте се и още в началото се опитайте да насочите тенденциите в една по предпочитана от вас посока.

Не е изключено да се сблъскате с някои предизвикателства, които са в лицето на „другите“,  това може да бъдат ваши партньори, лични или делови, хора, които влияят на благосъстоянието ви – общо.

Около тях може да ескалират някои затруднения,  които да се отразят и на вас самите.

В друг случай-  ще трябва да се постараете повече, за да получите вид подкрепа и одобрение, за да стабилизирате собствените си доходи. Може да ви се налага малко по- активно да кореспондирате с финансови институции – банки, данъчни или застрахователни дружества. Взаимодействието с тях не е твърде лесно, така че трябва да сте по-внимателни с тях, не е препоръчително сега да задлъжнявате, ако е възможно – хубаво е да отложите подобни контакти.

Някои от вас ще се концентрират и върху уреждането на наследствени дела, в такъв случай трябва да проявяване по-голяма твърдост и търпение, защото не всичко протича гладко, но поне в по-ярки краски разбирате какво трябва да преодолеете, за да си изградите стратегия.

Може да си направите анализ или това да се налага по външни фактори – кой допринася за благоденствието ви, от кого трябва да страните, за да сте по-стабилни и успешни.

Ако околните твърде много ви дестабилизират, тогава някои от вас може да прекратят определени контакти или въобще да сменят своята среда. Друга важна за вас тема си остават партньорските отношения, имате възможност да ги стабилизирате или да ги по-добрите, ако те са перспективни – така и ще бъде.

Може да получавате внезапна или дори изненадваща подкрепа от страна на определени личности, ваши приятели, колеги и т.н. Възползвайте се по оптимален начин!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ