СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 31.01.2022 – 06.02.2022

x


Седмицата стартира с новолуние, което е на първи февруари, то ще ви концентрира върху необходимостта да се справите с повишени изисквания, може би да укрепите връзки,  които са с влиятелни или власт-имащи личности, да демонстрирате висока квалификация или да увеличите вашите знания.

Не е изключено да се концентрирате върху въпроси, които изискват да утвърдите дългосрочни договори, да ги преподпишете и т.н.

От вас ще се изисква подчертано да се придържате към вид норми и правила, в някои случаи да се съобразявате с външни фактори, да бъдете по-гъвкави, така че да се справите с теми, които отчитате за извън контрола си.

Ако ви интересуват правни въпроси и юридически дела, в такъв случай трябва да бъдете по-внимателни, да се вглеждате в детайли, може би да потърсите помощ от доказан авторитет, за да превъртите тенденциите във ваша полза, иначе може да се сблъскате с непредвидени обстоятелства или не всичко да се случва точно така, както искате или очаквате.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, ви оказват значимо влияние, то невинаги е лесно, но ще ви покаже на кого и в каква степен можете да разчитате, така че да си изградите правилна стратегия или да се постараете, за да укрепите подобни контакти,  или да ги отстраните от пътя си, да ги оставите зад гърба си, защото са безперспективни.

На този фон вие имате възможност да извършите позитивни промени, които касаят кариерното ви развитие и материално състояние, но крайният резултат ще зависи пряко от подкрепата на хора, които влияят на благосъстоянието ви и от тази гледна точка е препоръчително да се концентрирате върху укрепването на подобни отношения. Ще имате такъв шанс…

Взаимодействието с финансови или държавни институции е добро, въпреки че все още може да се сблъскате с някои предизвикателства, защото Меркурий е ретрограден до четвърти февруари.

Дотогава самите вие може да сте под влияние на много силни емоционални преживявания и да не сте уверени какво точно искате, но след това, следвайки указания от текущи събития и известия – вие бързо ще наберете скорост в оптимално подходяща за вас посока.

На този етап е препоръчително да анализирате причинно-следствени връзки, за да ги контролирате и насочвате, мнозина ще са склонни да реагират точно така.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ