СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 01.04.2024 – 07.04.2024

x


Периодът е важен за вашата стабилност, за успехи в чисто материален аспект. Сега вие ще имате възможност да си върнете нещо от миналото, което ви действа обогатяващо, ако то не е трябвало да напуска живота ви.

Звездите ви дават шанс да подобрите финансовото си състояние като направите внимателен анализ – какво допринася за благоденствието ви, какво евентуално трябва да отстраните, да промените, за да получите по-добър резултат от преди.

В този процес вие можете да проведете разяснителни разговори, хора, които влияят на благополучието ви, също могат да напомнят за себе си със свои предложения, въпрос на избор е как ще реагирате.

Време е за равносметки, може би определящ и важен избор, който ще се отрази на онова, което имате – общо.

Миналото ви застига, дава право на втори опит, ако се нуждаете от такъв и това ще е валидно в различна степен до 25 април.

В друг случай, ако това не ви интересува, ще трябва да преосмислите теми, които се отнасят до парични потоци, вид инвестиции, разходи, за да не позволите евентуална дестабилизация.

Подходящо време да укрепите здравето си като промените някои навици, ако се нуждаете от това.

Повечето от вас са мобилизирани, за да преодолеят някакво предизвикателство, а това ще се превърне в повод да извоювате трудна победа, но и такава, която после никой не може да ви вземе, защото е аргументирана, а вие сте заслужили доверие и уважение.

Общуването е повод за възможности и си струва да проявявате по-висока социална активност.

През втората част от седмицата пред вас могат да се разкрият внезапни и допълнителни  перспективи за развитие, които ще ви зарадват или ще материализират ваше съкровено желание. Пред вас могат да се открият алтернативи, обходни пътища към ваши мечти, те ще се отворят, ако сте търсили такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени