СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 01.05.2023 – 07.05.2023

x


Информационният поток е усилен почти през цялата седмица, това може да се превърне в повод да изпъкнете, да демонстрирате вашия потенциал, да изкажете мнение или идеи, които да се подкрепят от околните, така че внезапно или бързо да сбъднете ваше съкровено желание, което ще порадва сърцето ви.

Не е изключено да се възобновят неразрешени теми от миналото, нека случващото се да ви помогне да изчистите евентуални недоразумения, а това ще ви подейства оздравяващо на някои ваши връзки, лични или делови, договори.

Може да чуете новини или предложения, които да ви дадат шанс да си върнете нещо старо, което не е трябвало да напуска живота ви, в лицето на конкретен човек, това може и да е среда на съществуване, въпрос на избори как ще реагирате.

През първата част от седмицата ваши партньори – лични или делови, може да се явяват като критици или хора, които ви подтикват да погледнете на обикалящата действителност от един друг ъгъл.

Ако сте имали някакви илюзии, това ще ви помогне да се разделите с тях. Може да изпитвате известно безпокойство, несигурност, по кой път да поемете, някои ангажименти, които касаят дома и семейството ви, взаимоотношения във вашия дом – може да са съпътствани от недоразумения.

Сега е моментът да ги изчистите, може да разчитате на добронамереност и разбиране от страна на вашите близки, възползвайте се.

Общуването се превръща в проводник на многомощни преобразувания…

На 5 май предстои пълнолуние, което е с лунно затъмнение, това пълнолуние ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите кои от вашите контакти или договори можете да съхраните, с кои ще се разделите.

Стигате до дъното на истини и може да узнаете тайни, но това винаги е полезно и оздравяващо.

Може да ви подтикне да вземете мерки, така че да се освободите от всичко токсично, което ви влияе…

Може да получите известия, които да докоснат сърцето ви и те са доста емоционални, понякога пречистващи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени